Asimetrik Saç Modelleri

ASİMETRİK SAÇ MODELLERİ



Günümüzde sık sık karşımıza çıkan saç modeli asimetrik saçlar. Haliyle bu yılın en trend saç modellerinden olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle kısa saçlarda tercih edilen bu model kadınların oldukça modern ve şık görünmesini sağlıyor.
Asimetrik saç modellerinde küçük birkaç dokunuş ile muhteşem bir görünüm sağlayabileceğinizi söyleyebiliriz.
                Öncelikle tercih ettiğiniz saç rengi oldukça önemli. Birçok saç rengi ile uyumlu bir saç modeli olsa da en çok kızıl saç rengine yakışacağını bilmelisiniz. Kızıl renginin enerjisi ile saç modelleri modernliği birleştiğinde karşı konulamaz bir güzelliğe sahip olacaksınız. Bunun yanı sıra özellikle iş hayatında aktif olan kadınlar platin renkli asimetrik kesimli saç modeli ile daha modern ve dikkat çekici görünüm kazanmaktadır.
                Ayrıca marjinal saç kesimleri daha çok hoşunuza gidiyorsa mutlaka asimetrik saç modelini denemelisiniz. Bu saç kesimini ayrıca çok farklı renkler ile tercih edebilir ya da kısmen farklı renklere boyamak suretiyle saçınızı renklendirebilirsiniz. Örgü modeller ile de birleştirdiğinizde gerçekten bambaşka bir görünüme sahip olacaksınız.
                Özellikle uzun saç kullanan bir kadınsanız en kısa zamanda kuaförünüzün yolunu tutmalı ve asimetrik saç modelini tercih etmelisiniz.
                Asimetrik saç modellerinde kadınların aklına en çok takılan şey saçlarını nasıl şekillendireceğidir. Hatta sırf bu sebeple saçını asimetrik model kullanmaktan vazgeçenler dahi var. Ancak asimetrik modellerde saç şekillendirmek hiç de korkulduğu gibi zor değil. Örneğin örgü modelleri tercih ederek hiç olmadığınız kadar havalı görünebilirsiniz. Hem de oldukça basit olan bir modelle.
                Ayrıca şunu da belirtmek gerekir ki asimetrik saç modeli düz saçlı kadınların yanı sıra kıvırcık saçlı kadınlara da oldukça yakışıyor. Saçlarınız kıvırcık olduğu için sürekli olarak kabarmasından ve şekil almamasından şikayetçiyseniz asimetrik modelleri tercih ederek bu dertlerden kurtulabilirsiniz. Ancak kat kesimlerden mutlaka uzak durmalısınız. Katlı kesimler saçları daha kabarık göstereceğinden şayet böyle şikayetleriniz var ise katlı kesimden uzak durmalısınız.
                En çok beğenilen saç kesimlerinden olan asimetrik kesimler kalın telli saçlara sahip olan kadınlar için ideal saç şeklidir. Kalın saç tellerine sahipseniz hiç kuşkusuz bu saç modelini tercih edebilirsiniz.

İlgili Haber : Trend Saç Modelleri

Yorumlar