Pratik Saç Bakım Önerileri


Pratik Saç Bakım Önerileri


Uzun, dolgun ve hacimli saçlar kuşkusuz herkesin hayalidir. Ancak bu şekilde alımlı Saçlara sahip olmak için birkaç Saç bakım önerisine dikkat etmek gerekiyor. Çünkü sağlıklı saçlar için onlara iyi bakmak gerekir. Aksi taktirde saçlar küser ve uzamazlar uzasalar bile çok fazla dökülürler. Fakat kimi insan vakti olmadığı için ya da uğraşmak istemediği için uzun uzadıya saçlarına bakım yapamaz. Bu durumda pratik ve çok fazla vakit almayan Saç bakım önerilerini dikkate alırlar.

Duş sonrası ne kadar saç teli döküldüğünde dikkat etmek gerekir. Eğer günden güne dökülen saç sayısı artıyorsa muhakkak uzman bir hekim tarafından muayene edilmesi gerekir. Aşırı Saç dökülmesi yaşandığı zaman saçlar sağlıklı uzamaz. Saçlarınızın yumuşak ve doğal görünmesini istiyorsanız güneşli havalarda dışarı çıkmadan önce saçınıza birkaç damla limon suyu sürmekte fayda var.

Biraz Protein Takviyesi


Saçlarınızı doğal yollardan protein ile beslemek istiyorsanız her zaman kullandığınız şampuanı içine bir tane yumurta kırıp karıştırın. Evet kokusu o kadar güzel olmayabilir ama bu yöntem saçlardaki protein akışını hızlandıracaktır. Eğer saçlarınızın şeklini korumak için sıklıkla saç spreyi kullanıyorsanız hemen bırakmalısınız. Çünkü Saç spreyi saçları zamanla kökünden koparır bunun yerine B vitamini içerikli Saç şekil koruyucu kullanmakta fayda var.

Eczanelerde sadece Saçlara özel olarak protein ve vitamin destekleyici damla satılıyor. Bu damlalardan bir kapsül günlük şampuanınıza kattıktan sonra aylık protein ihtiyacını karşılamış olursunuz. Üstelik kötü kokulara da sebebiyet vermez.

Sık Sık Bakım


Belki sürekli yaptığınız şeylerden biridir Saçlarınızı taramak, sabah uyandığınızda ve akşam yatmadan mutlaka saçlarınızı tarayın ki protein akışı rahat dağılsın.  Bununla birlikte en az 2 günde bir Saçlarınızı yıkamakta doğal saç bakım yöntemidir.

Pratik Saç Bakım Önerileri Hakkında Tüm Merak Ettikleriniz İçin https://bursakuaforler.com  'u ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar