Yazın Uzun Saçlar İçin 5 Çeşit Saç Modeli

 

Yazın Uzun Saçlar İçin 5 Çeşit Saç Modeli

Yaz geldiğinde, bu elbiseleri çıkarmanın, havuz kenarında oturmanın ve güneş ışığını almanın bir işaretidir. Bunu zor bir başarı yapan şey, uzun saçlarınız varsa. Dökülen bukleler parlak ve görkemli görünse de; Onlara bakmak yaz aylarında sıkıcı olabilir. Bu nedenle, bunaltıcı mevsimde uzun süre doğru saç stillerini seçmek önemlidir. Bu yazıda yaz aylarında etkinliklerde size eşlik edebilecek ve kullanımı kolay saç modellerini inceledik. Gün içinde dağınık kullandığın saçlarını akşamüstü katılmak zorunda olduğun açılış organizasyonu yada bir akşam davetine kolayca uyumlamanın basit ve etkili yolları;

 

Örgülü Üst Düğüm

Üst düğümü uzun süreniz için çok basit buluyorsanız, örgülü versiyonundan başka bir yere bakmayın. Üst düğüme çevirmeden önce bir örgü eklemek, görünümünüze hayat verebilir ve ona klasik bir dokunuş verebilir. Görünümü elde etmek için saçınızın uzunluğunu başınızın arkasında bir at kuyruğuna bağlayın. Daha sonra atkuyruğu 3 sıra olacak şekilde örün. Son olarak, at kuyruğunun tabanına sarın ve yerine sabitlemek için bobby pinleri kullanın. Özellikle sıcak bir yaz gecesinde resmi bir akşam yemeği için, denemeniz gereken uzun saçlar için bu kabarık.

Balık Kafesi Örgü

Yazınıza çingene havası vermek istiyorsanız, balık kuyruğu örgüsü tam size göre. Sofistike, çarpıcı ve sadece aldatıcı görünüyor. Balık kuyruğunu tercih ettiğiniz uzun saç modelini örmek için aşağıdaki adımları izleyin. Önce saç uzunluğunu 2 büyük bölüme ayırın. Ardından, 2. bölümün sağ tarafından küçük bir tutam saç alın ve 1. bölüme çaprazlayın. Ardından, 1. bölümden, sol taraftan küçük bir tutam saç alın ve 2. bölüme geçin. uzunluğun sonuna ulaşana kadar bölümleri çaprazlayın. Uzun görünümünüzü harika kılmak için balık kuyruğu örgünüzü şeffaf bir bantla bağlayın.

Uzay Çörekler

Yaz güzelliğinize biraz oyunbazlık mı eklemeniz gerekiyor? O zaman uzay çörekler olduğu yerdedir. Sezon için sayısız saç modeli arasından, bu kesinlikle en ilginç olanı işaret ediyor. Alan çöreklerini kendinize ait hale getirmek için, ortasını ikiye bölerek 2 bölüme ayırarak başlayın. Bir tutam saç alın, kulaklarınızın üzerine yerleştirin, uzunluğu tabanın etrafına sarın ve yerine sabitleyin. Diğer taraf için de adımı tekrarlayın. Bir müzik festivalinde uzay topuzlarınızı sergilemeniz için uzun saçlarınız toplanacak.

Bükülmüş At Kuyruğu

Atkuyruğu her uzun saçlı kızın vazgeçilmez saç modeli olduğundan, bu yaz birkaç kıvrımın yardımıyla onu biraz geliştirebilirsiniz. Bunu yapmak için tüm sırtınızı fırçalayın ve başınızın yanında 2 bölüm ayırın. Bu bölümlerin her birinin tüm saç uzunluğunu sonuna kadar bükün. Daha sonra bu bükülmüş kısımları ana at kuyruğunuza ekleyin ve tüm uzunluğunuzu birbirine bağlayın. Sportif saç stilini tamamlamak için bu kıvrımlı bölümleri saç tokasının etrafına sarın.

Topuz

Uzun saç modelinizden tek istediğiniz resmi, zarif bir saç modeliyse, o zaman bir topuz giyin. Bize güvenin, uzun saçlar için bu Fransız saç modeli bir sonraki yaz düğününüzde tüm gözler üzerinizde olacak. Chignon'u kendiniz denemek için önce saçınızı başınızın altında toplayın. Ardından tüm uzunluğu tek bir uzun haddelenmiş bölüme çevirin. Saçınız bitene kadar bu bölümü dairesel bir şekilde sarın. Bobi tokalarla sabitleyerek görünümü tamamlayın - uzun saçınıza sofistike bir dokunuş vermek için tek ihtiyacınız olan bu!

 

Yorumlar